fjalorisht

admin
fjalori i askujt dhe i gjithkujt. i imi, i yti. një fjalor urban, në të cilën kushdo mund të krijojë fjalorin e vetë personal apo të ndonjë komuniteti. larg fjalorëve të regjimeve, apo fjalorëve të bezdisshëm klasik.

vendi ku definojmë gjithçka në gjuhën e fjalorit, në fjalorishte.
jakupi
gjuha me të cilën shkruajmë a flasim në këtë platformë. shkruajmë definicione për tema të ndryshme në një format të caktuar. vendi i diturive të lira.

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu