etiopia

jakupi
vendi prej ku origjinon lloji i kafesë arabika.

ky lloj kafeje që është mbreti i të gjitha llojeve të kafesë, gjatë shekullit vii prej këtu kaloi në gadishullin arabik, prej ku dhe gjatë shpërndarjes nëpër botë mori këtë emër.

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu