kungull stambolli

jakupi
nxënës i dobët në shkollë fillore. ose që gabon shpesh gjatë detyrave dhe në të folur, smotan.

- sa bëjnë 2+2, blerim?
- 3
- ulu në vend, gabim. kungull stambolli.
jakupi
idenë nuk e kam se pse kungulli i bardhë quhet kështu por është ndër bimët më të shijshme kur përgatitet i zier me sheqer. një ëmbelsirë e pazëvendësueshme.ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu