zibidi

jakupi
nga turq. i pagdhendur. njeri që nuk sillet dhe nuk vepron me kujdes e me maturi ndaj të tjerëve, që i mungon takti. patakt.

si dhe, burrë që vishet në mënyë të pahijshme, qeshrake, panker a hipster.

në kuptimin etimologjik rrjedh nga persishtja, zibidan, që do të thotë zbukurim, gjegjësisht zib që do të thotë stoli. gjithashtu (shih: dandy).

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu