kungull stambolli

jakupi
idenë nuk e kam se pse kungulli i bardhë quhet kështu por është ndër bimët më të shijshme kur përgatitet i zier me sheqer. një ëmbelsirë e pazëvendësueshme.shfaq të gjithë shkrimet në këtë temë

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu