princi i vogël

jakupi
njëra ndër veprat më të mira të të gjithë kohërave që duhet ta lexojë çdo fëmijë. dhe i rritur. dhe jo vetëm një herë.

"Është e thjeshtë: vetëm zemra sheh mirë. Thelbi për sytë është i padukshëm"

fantastike.
shfaq të gjithë shkrimet në këtë temë

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu