olli

peshku i zi
nje prapashtese shpesh e hasur ne mbiemrat e shqiptareve. rrjedh nga 'oglu' e turqishtes, qe do te thote 'i biri i'.

ato qe kane mbiemrat me prapashtesen olli zakonisht jane qytetar te vjeter ne vendet ku banojne.

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu