picajzla

jakupi
nga serbishtja, në vendet ish jugosllave, pra përfshirë këtu kosovën, malin e zi dhe maqedoninë, është një titull që i ngjitet shokut që në një kafe apo restorant kur të tjerët bëjnë porosinë për 2 sekonda, ky i fundit nuk mund të vendoset dhe lëre që bezdis kamarierin po bezdis të gjithë shoqërinë.

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu