pidh

pis
një pjesë fantastike në trupin e gruas që superfuqi ka elasticitetin. do hapet si Tuneli i Krrabës, do mbyllet si vrimë gjilpëre.
shfaq të gjithë shkrimet në këtë temë

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu