pidh

pis
një pjesë fantastike në trupin e gruas që superfuqi ka elasticitetin. do hapet si Tuneli i Krrabës, do mbyllet si vrimë gjilpëre.
pis
nje organ per te cilen shkruhen dhe poezi si:

Pidh ka delja, pidh ka dhia,
pidh ka blloku e ministria.
Pidh ka Moska e Pekini,
pidh ka Shkodra dhe Ulqini.
Qini burra se do vdesim,
permbi pidh heronj te mbesim.
Permbi pidh do ngrem folene,
kush s'do pidhin sdo atdhene.

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu