ramazan

jakupi
muaj i kalendarit hënor që fillon sonte.

brenda këtij muaji është dhe nata e kadrit, për të cilën thuhet se është më e hajrit se nga 1000 muaj.

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu