scanderbeg

jakupi
një shesh në romë. gjendet diku në afërsi të pastiçerisë giolitti. dhe po në të njëjtin shesh ka edhe një pallat me të njëjtin emër. janë këto gjëra që më kanë befasuar kur i kam parë.

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu