stambolli

jakupi
kryeqyteti i dytë i botës së vjetër. roma e re. qyteti i kostandinit. kryeqendra e perandorisë romake të lindjes dhe e asaj otomane.

qyteti më i madh në Turqi i shtrirë midis dy kontinenteve.

vendi për të cilin fjalët ngelin të çalë për ta përshkruar, qyteti më i bukur në botë.

shfaq të gjithë shkrimet në këtë temë

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu