sytliaç

jakup beg egnatia
nga turq. sütlaç që lexohet sytlaç, gati se njëjtë si në shqip, vetëm që humbet tingulii i në turqisht, gjegjësisht shtohet në shqipe.

megjithatë nëse në stamboll në një ëmbëltore kërkoni sytliaç, s'do e gjeni dot sytliaçin e bardhë me oriz të gjyshes që keni ngrënë në shtëpi, por një shije krejtësisht të ndryshme, ku dhe do të thoni në vete, ç'paskemi ngrënë deri tani!

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu