tetova

jakup beg egnatia
tetova nga fundshekulli xviii dhe fillimshekulli xix njihet si vendi i mjeshtërve për prodhim të armëve.

tetova sot ka një klub futbolli që quhet shkëndija, dhe grupi tifoz i këtij ekipi quhen ballistët. emërtim konjuktural vetëm për të qenë anti klubit vardar të shkupit, tifozët e të cilëve quhen komitaxhinjtë. grupin tifoz të shkëndijës do t'i quaja pushkatarët, një veçori mjeshtërore e këtij vendbanimi.

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu