dua lipa

jakup beg egnatia
dula peep. jashtmase e tejkaloi veten dhe botën. një rrugëtim mahnitës i një vashëze të vogël nga kosova deri në majën e yjeve botërore. nga video amatore të ngarkuara në youtube deri në veshin e gjihkujt në botë. dhe absolutisht nuk flas vetëm për famë të rremë, por dhe për kualitetin muzikor, si dhe aktivitetet tjera që po i bën.

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu