robusta

vlora
një lloj kafeje. përmban më shumë kafeinë në krahasim me arabikën. dhe Kjo rezulton në një pije energjetike, por kafeina gjithashtu i jep kafesë një shije të hidhur dhe aromë të rëndë. zakonisht në kafetë komerciale ky lloj kombinohet me arabikën.

ç'pret?


fjalorishti është një platformë ku mund të ndashë mendimet dhe ndjenjat me liri të plotë, është burimi i diturive të lira.

a do që edhe ti të bëhesh pjesë e këtij thesari fantastik?

regjistrohu